REFERENCER

Enfamiliehuse

Modernistisk Villa med udsigt over det kuperede terræn i Vester NebelDet naturskønne område i Vester Nebel uden for Kolding har et karakteristisk kuperet terræn.

I et nyere boligområde har DNA ARKITEKTER skabt en smuk modernistisk bolig, der ligger på en skrående grund således at den ene facade er i to etager, mens den anden kun fremstår som et et-plans hus. De store vinduespartier skaber en samhørighed mellem den omgivende natur og det intime interiør.

Enfamiliehuse

Bolig med udsigt over den smukke Vejle fjord i modernistisk arkitekturI en cirkulær udstykning beliggende med udsigt til den smukke Vejle fjord, ligger denne modernistiske bolig udført af DNA ARKITEKTER.

Alle boligerne i udstykningen skulle udføres i modernistisk arkitektur, hvilket er med til at skabe et roligt og harmonisk boligkvarter.

Sommer- og Fritidshuse

Smukt og enkelt sommerhus i Blåvand – Vist i Hammerslag på DR1Sommerhus i et smukt og enkelt formsprog, som indfanger solens vandring på himlen i et afskærmet og intimt gårdmiljø.
Sommerhuset har været vist i Hammerslag på DR1 den 31. august 2010, hvor huset får rosende ord med på vejen.

Se indslaget HER, på DR’s hjemmeside. (Linket starter ca. 19 minutter inde i programafsnittet)

Byfornyelse, Erhverv, Etageboliger, Forslag

FORSLAG TIL ERHVERVS- OG BOLIGBEBYGGELSE MED FRODIGE TAGHAVER I KØBENHAVNForslag til 2000 m² ny kombineret erhvervs- og boligbebyggelse på en central beliggenhed i København. Bygningen er udført med smukke solrige taghaver for hver etage, løftet op over gadens støj og trafik, og fri af nabobygningernes slagskygger.

Det har været afgørende for projektets udformning at karreen består af bygninger i forskellig arkitektur og skala. På den baggrund har det været målet at den nye bygning kunne optage skalaforskydningerne, men samtidig imødekomme krav til en dagligvarebutik i stueetagen og ønsket om friarealer til områdets beboere.

Enfamiliehuse, Sommer- og Fritidshuse

Modernistisk bolig på bjergside i Almuñecar, SpanienDen smukke bolig ligger kun 100 meter over vandoverfladen, på en bjergside som løber direkte ned i middelhavet. Den karakteristiske natur og den smukke udsigt skaber sammen med den eksklusive bolig, de optimale rammer for et fredfyldt ophold.

Udvikling- og Planlægning

LOKALPLAN FOR OMRÅDE MED STOR KULTURHISTORISK VÆRDI I NÆSTVED BYMIDTE
DNA ARKITEKTER har udarbejdet lokalplanforslag til et af Næstved bys ældste områder med særlig kulturhistorisk betydning.
Langs Brogade og Møllegade skaber områdets bebyggelse et stemningsfyldt facadeforløb af stor kulturhistorisk værdi, og medvirker til at opretholde et gademiljø der kendetegner en købstad med oprindelse i en svunden tid…

Erhverv

Nyt Domicil til ScanNet i Kolding
Se video om byggeriet af ScanNet i Kolding.
Det nye domicil som skulle rumme den innovative IT virksomhed ScanNet, stillede store krav til alle parter, hvilket medførte at der i dag står en smuk og funktionen bygning som danner nogle trygge fysiske rammer om virksomheden.

Forslag, Ombygning, Skole- og Socialområde

Konkurrenceforslag til ErhvervsAkademi SydVest i Esbjerg
I et samarbejde mellem JESPER THYGE BRØGGER ApS, PLYSEN DESIGN ApS, NEW ARC ApS og BRANDT FISCHER A/S udarbejdes konkurrenceforslag til Erhvervsakadami Syd Vest i Esbjerg, efter prækvalifikation.

Eftersyn og Vedligehold

Vedligeholdelsesplan for Ferieboliger ved Fanø Bad
Opgaven var at gennemgå og udarbejde en Vedligeholdelsesplan for 52 ferieboliger ved Fanø bad.
Derudover skulle der udarbejdes forslag til mulige energiforbedringer.

Eftersyn og Vedligehold

Eftersyn og Vedligeholdelsesplan – E/F Grøndals Parkvejens Haveby III
Udarbejdelse af Vedligeholdelsesplan omhandlende etageejendomme med 176 boligenheder fordelt på to bygninger i 3 etager.

Byfornyelse

Facaderenovering på Frederiksberg under Byfornyelse
Ejendommen Nordre Fasanvej 185-187, en af Frederiksbergs ældre centrale beboelsesejendomme skulle renoveres og delvist reetableres således at gadebilledet blev bibeholdt som oprindeligt. Renoveringen blev gennemført som en byfornyelse.

Enfamiliehuse, Sammenbyggede Boliger

Funktionelt dobbelthus i lavenergiklasse 2
De funktionelle boliger er udformet med et smukt lysindfald fra havesiden, hvilket sikrer et lyst og åbent indemiljø.

Samtidig er der på tværs af boligerne placeret et vinduesbånd som giver et fløjlsblødt afdæmpet lys fra nord, der sikrer at den løftede tagkonstruktion i køkken-/alrummet kommer til sin ret og bliver understreget.

Sammenbyggede Boliger

Funktionelle Rækkehuse i Esbjerg med et lyst og åbent indre
I tilknytning til et veletableret boligkvarter i Esbjerg, opføres nye funktionelle rækkehuse som afspejler nutidens behov for lys og luft, samtidig med at funktionen er i top.

Enfamiliehuse, Ombygning, Tilbygninger

Ombygning af naturskøn Liebhaverejendom i Fredensborg
Stråtækt liebhaverejendom beliggende i naturskønne omgivelser udenfor Fredensborg i nordsjælland.

Bebyggelsen gennemgik en større ombygning, hvor blandt andet sidebygningerne blev moderniseret samtidig med at den oprindelige landstil blev bibeholdt.

Forslag, Skole- og Socialområde, Tilbygninger

Forslag til Udvidelse af Skole i Årslev på Fyn
DNA ARKITEKTER udarbejder forslag til udvidelse af skole i Årslev på Fyn.
Forslaget omhandler etablering af ny fløj med flere klasseværelser, et nyt lærerværelse samt velfærdsfaciliteter.

Samtidig lægger forslaget op til at den eksisterende fløj med klasseværelser forskønnes således at der opstår en velafbalanceret harmoni mellem det eksisterende og den nye udvidelse.

Enfamiliehuse

Villa med Havudsigt i Fredericia
En smuk og moderne liebhaverejendom opført i Fredericia med udsigt over Vejle fjord.

Udvikling- og Planlægning

LOKALPLAN I GLUMSØ, NÆSTVED KOMMUNE
I samarbejde med Næstved kommune fik DNA ARKITEKTER til opgave at udarbejde en plan for det tidligere Glumsø rådhus således at området harmonerer med det omkringliggende miljø.

Erhverv, Ombygning

RENOVERING AF HOTEL ZLEEP EAZY I NÆRHEDEN AF VEJLE
Hotel beliggende nord for Vejle, hvor de eksisterende bygninger gennemgik en større renovering.